Equus te gast bij van der Valk Hotel Nieuwerkerk.

Equus

De particuliere donateurs van het CHIO Rotterdam, samengebracht onder de noemer Stichting Equus, zijn al tientallen jaren betrokken bij dit concours. De waardering van het bestuur voor deze groep paardenliefhebbers uit zich tegenwoordig in de toevoeging: het VIP arrangement voor particulieren.

Door toedoen van Van der Valk Hotel Nieuwerkerk met hun directeuren Peter van den Hul en zijn vrouw Eveline van den Hul-Van der Valk beschikken de donateurs nu voor het tweede jaar over de Equus/Van der Valk lounge centraal gelegen op de Egano tribune. Het aangename verblijf in de lounge en het optimaal kunnen volgen van de paardensport trok aandacht van vele bezoekers.

Wat menigeen niet weet is, dat de donateurs door het jaar heen op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen van het CHIO Rotterdam. In het voorjaar de bijeenkomst op de Luchthaven The Hague Rotterdam Airport en nu nieuw in november de ontvangst bij Van der Valk Hotel Nieuwerkerk. Met een terugblik door Jan de Mooij vicevoorzitter van de stichting Equus samen met de donateurs van het afgelopen concours.

Omdat Van der Valk Hotel Nieuwerkerk zich met de particuliere- en de zakelijke markt bezig houdt verwacht je algauw in een vergaderruimte terecht te komen. Maar de ruimte waar wij werden ontvangen had meer weg van genoeglijke grote huiskamer waar vanwege een familie feest meerdere tafels ingezet waren. De professionele beamer die uit het plafond kwam zakken, de projectiewand en de uitstekende geluidsinstallatie bevestigden, dat je hier je verhaal kan presenteren in een gezellige ambiance.

Jan de mooij hield een gloeiend betoog en verwelkomde de aanwas aan nieuwe donateurs. Daarna werd de jonge amazone Danielle van Mierlo, die op Grand Prix niveau dressuur rijdt en al vele jaren bertokken deelneemster is aan het CHIO Rotterdam, door Anita Lussenburg , press officer CHIO Rotterdam, op vlotte wijze geïnterviewd om vervolgens een rondleiding door het hotel te maken met zijn aanbod aan diverse kamers met als top de suites die ieder een andere inrichting hebben op hoog niveau. Het keukengedeelte was zeer imposant en voorzien van de laatste snufjes op het gebied van milieu o.a. het hergebruik van warmte en het etensafval verwerken tot biobrandstof. Ieder was onder de indruk van het blijven zoeken naar nieuwe ontwikkelingen en wat er komt kijken achter de schermen voor het runnen van Van der Valk Hotel Nieuwerkerk.

Menigeen hopte van tafel naar tafel en in deze ongedwongen sfeer voelde de nieuwkomers zich direct thuis. De geanimeerde gesprekken werden regelmatig onderbroken voor de heerlijke hapjes.

Kijk eens in dit filmpje hoe gezellig het was tijdens de Equusbijeenkomst!

Ook belangstelling om het CHIO Rotterdam als VIP te beleven? Voor meer informatie zie de Equuspagina of bel met Lonneke Hilz 010-452.8900.

  • Deel dit artikel