Equus doet er een schepje bovenop

Equus 3 feb 2015

De donateurs verenigd in de Stichting Equus waren op 3 februari jl. met het bestuur van de Stichting Equus bijeen in Brasserie Waalhaven, het gebouw dat een ware kopie is van het oorspronkelijk luchthavengebouw, dat voor de 2e Wereld Oorlog op het voormalige vliegveld Waalhaven stond.

Algemeen directeur van het CHIO Rotterdam de heer Jan de Mooij, tevens Vicevoorzitter van de Stichting Equus, lichtte zijn toekomstvisie voor Equus aan de hand van een PowerPoint presentatie toe. Het is duidelijk, dat het bestuur er serieus werk van had gemaakt om de aanwezige donateurs nog meer te betrekken bij het CHIO Rotterdam dan voorheen. Dit enthousiasme werkte aanstekelijk op de aanwezige aspirant donateurs met als resultaat dat bijna alle aspiranten uiteindelijk de Brasserie verlieten als donateur van Equus..

Maar daar bleef het niet bij. Ook de strategische overeenkomst met Van der Valk Exclusief (Hotel Nieuwerkerk) helpt om nog meer naar buiten te treden. Deze sponsor van Equus wijdt een paar maal per jaar in het Van der Valk Exclusief magazine, dat bij alle vestigingen te vinden is, pagina`s aan het 67e CHIO Rotterdam in juni a.s. en in het bijzonder aan de Stichting Equus. Equus biedt dit jaar een waar VIP arrangement voor particulieren aan en Van der Valk doet daar nog een schepje bovenop, door een speciaal CHIO Rotterdam pakket aan te bieden inclusief shuttle service.

De borrel, de presentatie en de inmiddels traditionele hutspotmaaltijd, die aangeboden werd door de heer Dayles, ambassadeur van Rotterdam-The Haque Airport, waren weer een groot succes.

Het was een bijzonder aangenaam samenkomen. Was u er niet bij en wilt u meer weten mail dan naar [email protected] of bel naar 010-4528900. De Equus donateurs treffen elkaar in juni tijdens het CHIO Rotterdam op de Equus tribune en lounge op de Egano-stand in het Kralingse Bos.

  • Deel dit artikel