Equus 57 jaar en springlevend

Equus foto

16 februari jl. vierde Stichting Equus haar 57e verjaardag. Ooit opgericht door de heer Van Schaardenburg (oud-directeur ANWB) en jonkheer Feith (oud-directeur Heineken) met o.a. als doel om de paardensport te bevorderen en de concoursen in Nederland en in het bijzonder het CHIO Rotterdam te steunen. Nog altijd kent Equus een groot aantal trouwe en nog steeds enthousiaste donateurs die ieder jaar vanaf hun VIP-plek genieten van 5 dagen schitterende paardensport.

Afgelopen woensdag namen de Equus donateurs met het Equus-bestuur alvast een kleine voorsprong op deze naderende verjaardag. Op uitnodiging van de heer Dayles kregen zij eerst een rondleiding achter de schermen van Rotterdam The Hague Airport en daarna de traditionele Diës maaltijd. Na het welkomstwoord van Belle de Bruin voorzitter CHIO Rotterdam/Equus presenteerde het Equus bestuur het “Equus PARTICULIER VIP-Arrangement” bestaande uit een passe partout voor € 250 voor alle dagen van het CHIO Rotterdam 2014 met een genummerde stoel met geweldig uitzicht op de sport op de Egano Stand, alle dagen toegang tot de Equus-lounge (op Egano Stand), een maal per jaar een Diësbijeenkomst met een diner buffet en een borrel op de zaterdagmiddag van het CHIO in de Equus- lounge. Bovenop dit luxe pakket voor de echte paardenliefhebbers in Nederland biedt Hotel Van der Valk Exclusief nog een speciaal hotel arrangement om de VIP beleving nog completer te maken. “De reacties van de aanwezige Equus donateurs waren erg enthousiast,” aldus Jan de Mooij vice-Voorzitter van Equus en tevens bestuurslid Commerciële Zaken van het CHIO Rotterdam. “Iedereen heeft in de gaten hoe bijzonder zo’n Equus donateursschap is, geen enkel concours biedt momenteel zo’n VIP arrangement voor de particuliere paardensportlief-hebber!” Tijdens de bijeenkomst zijn er al flink wat aanmeldingen geboekt via de Equus Flyer 2014.

Nieuw dit jaar is de aanstelling van ambassadeurs per provincie. Die ambassadeurs waaronder Tineke Bartels (Noord-Brabant), Emile Hendrix (Limburg), Laurens van Lieren (Zeeland) zien graag dat hun provinciegenoten in groten getale genieten op de Egano stand van het 66ste CHIO Rotterdam. Voor de provincies Groningen, Friesland, Drente, Overijssel en Flevoland wordt nog gezocht naar ambassadeur(s).

  • Deel dit artikel