Equine America titel sponsor van Rotterdam Hickstead Grand Prix Challenge

CHIO / Hickstead
NB GPC9 Thamar Zweistra Hexagon s Double Dutch Johnson Stal Hexagon NBF 7338

Equine America is de titel sponsor van de Rotterdam Hickstead Grand Prix Challenge, die op 18 en 19 juli a.s. wordt uitgezonden. Equine America levert een complete range van innovatieve hippische supplementen en uitwendige toepassingen, die bijdragen aan optimale gezondheid en prestaties van het paard. Rotterdam Topsport heeft zich als officiële Dag Sponsor verbonden aan het online Grand Prix Dressage evenement, dat nu officieel de naam Equine America Rotterdam Hickstead Grand Prix Challenge draagt. Horse and Country TV zal op 18 en 19 juli a.s. gelijktijdig de Challenge uitzenden via hun TV en online kanalen.

"Dit is een geweldig initiatief van het CHIO Rotterdam en Dressage at Hickstead waardoor internationale Grand Prix ruiters en paarden weer naar een specifiek meetmoment kunnen toewerken in deze uitdagende tijd. Natuurlijk doen ruiters en alles aan om ook nu hun paarden de best mogelijke verzorging en training te geven, maar wij begrijpen dat het nu motiverend is om bevestiging te krijgen dat ze goed bezig zijn," zegt Lee Middleton, algemeen directeur van Equine America. "En natuurlijk kijk ik er naar uit om hen weer in actie te zien!"

Peter Blangé, directeur van Rotterdam Topsport, is erg blij met dit evenement waarmee er toch topsport in Rotterdam plaatsvindt deze zomer. "Dit jaar is zeer uitdagend voor Rotterdam als de City of Sports. Evenementen zoals het CHIO Rotterdam en onze Rotterdamse topsporters maken onze stad aantrekkelijk voor toeristen, bedrijven en onze Rotterdamse inwoners. Wij steunen een initiatief als dit graag om aan de rest van de wereld te kunnen tonen dat Rotterdam en ons oudste internationale topsport evenement 'Make it Happen', zelfs gedurende deze Corona pandemie."

Een tweede Dag Sponsor volgt waarschijnlijk binnenkort. De volledige deelnemerslijst is te zien op de eventwebsite rotterdamhicksteadgpc.com en op de website van het CHIO Rotterdam. De uitzending met live commentaar van juryleden Stephen Clarke and Mariëtte Sanders-van Gansewinkel vindt plaats op 18 en 19 juli a.s. op dit kanaal en op de TV- en online kanalen van Horse and Country TV wereldwijd. Meer informatie over het programma, startlijsten, etc. volgt. (#rotterdamhicksteadgpc)

photo credits: Nils Boeser

  • Deel dit artikel