Eenhoorn van Kunstenares Marina Radius gekozen als mooiste paard

Eenhoorn

Activiteiten rondom de 25 paarden trekken veel belangstelling

Van de door kunstenaars beschilderde paarden in de binnenstad van Rotterdam is de eenhoorn van kunstenares Marina Radius gekozen als mooiste van alle 25 deelnemende paarden. Rondom de 25 paarden vonden gisteren diverse activiteiten plaats waarvoor de belangstelling erg groot was. De paarden staan nog de gehele maand augustus in de binnenstad.

De kunstenares van het winnende paard was erg gelukkig met de overwinning en het prachtige bronzen beeld, geschonken door Atelier Loeviera en gemaakt door initiatiefneemster van de 25 paarden in de stad, José Loeve. De winnende eenhoorn van Marina Radius pronkt op de Coolsingel voor het bordes van het WTC-gebouw. Op die plek was de bekendmaking en spraken juryleden Belle de Bruin (bestuurslid CHIO Rotterdam) en Hans den Oudendammer (directeur Rotterdam Topsport) vol lof over deze prachtige eenhoorn en de 24 schitterende andere kunstpaarden.
Veel bezoekers van de binnenstad, groot en klein, namen deel aan de activiteiten die o.a. op Beursplein, Schouwburgplein, en de Binnenrotte werden georganiseerd om de paardensport die in de maand augustus, met het FEI EK Dressuur en het 63ste CHIO Rotterdam, centraal staat alvast onder de aandacht van de Rotterdammers te brengen.

  • Deel dit artikel