Een mooie lange historie en veel toekomstmogelijkheden

Rsz heineken bierwagen 6

Vanaf de beginjaren van het CHIO Rotterdam wordt er Heineken getapt op het evenement. Al in 1873 had Heineken een brouwerij aan de Crooswijksesingel in Rotterdam, waar vroeger menig CHIO feest is gehouden.

Ook tijdens het komende CHIO Rotterdam is Heineken weer prominent aanwezig. Allereerst natuurlijk bij de verschillende tappunten. In de publieksbar, restaurants, etc. kunnen bezoekers van het CHIO Rotterdam genieten van een Heineken biertje. En voor de verzamelaars… evenals vorig jaar worden er weer 250 speciale CHIO flesjes gemaakt met CHIO Rotterdam logo en afbeeldingen van paarden!

Ook gaan we de prachtige bierkoets met de Heineken Shires weer in de Rotterdampiste zien. Heineken beschikt in Nederland nog altijd over twaalf van die geweldige krachtpatsers die vroeger ingezet werden voor het biertransport en tegenwoordig voor een fantastische show zorgen.

Ron Weber, bij Heineken verantwoordelijk voor het CHIO Rotterdam, kijkt uit naar de 67ste editie van het evenement. “Zo’n evenement waar zo’n 50.000 toeschouwers komen is natuurlijk voor Heineken erg interessant, daar zijn wij graag bij betrokken als leverancier van onze bieren! Maar ik zie ook hoe de paardensport aan de weg timmert. De sport gaat bij een steeds groter wereldwijd publiek echt leven! En dan is het CHIO Rotterdam voor ons natuurlijk een prachtig evenement. Het is het grootste outdoor internationale outdoor evenement na Aken met prachtige zakelijke mogelijkheden en we hebben ook nog een mooie historie samen!” aldus Weber

  • Deel dit artikel