Een kleine 108.000 kg afval netjes afgevoerd en verwerkt

Logo beelen waste innovaters

Al een aantal jaren zorgt Beelen ervoor dat al het afval dat tijdens het CHIO Rotterdam in vier dagen op het terrein komt, wordt ingezameld, afgevoerd en gerecycled! Het gaat bij elkaar om zo’n 108.000 kg afval dat varieert van bouwafval (van op- en afbouw), glas, etensresten, karton, etc. tot en met het stro en de mest uit de stallen.

Niemand merkt de week nadat het CHIO Rotterdam is afgelopen meer iets van het internationaal topsportevenement dat honderden deelnemers, officials en medewerkers en tussen de 40.000 en 50.000 bezoekers naar het Kralingse Bos trekt.

Het CHIO Rotterdam is dan ook erg blij met zo’n betrokken en ervaren Supplier Partner. Niet alleen is het CHIO is erg blij met Beelen, Peter Jongmans, directeur bij Beelen, is ook blij met het CHIO Rotterdam als hospitality event en podium om het bedrijf de presenteren. “Het is wat anders dan een voetbalwedstrijd voor onze relaties, het heeft een zekere allure,” aldus Jongmans. “Elke dag ontvangen we relaties. Daarnaast is het zakelijk netwerk van het CHIO Rotterdam ook een interessant podium ons te presenteren, zeker omdat er veel zakelijke partijen uit onze regio komen.”

  • Deel dit artikel