Een fantastisch Rotterdams evenement in de harde kern van het Rotterdamse zakenleven

CHIO
NB Doron Kuipers Charley NED S G Grey 2008 Calido I Askari DS5 2725

Raetsheren is een bekende assurantiemakelaar met een wereldwijd netwerk en vestigingen op meerdere plaatsen in Nederland, waaronder Rotterdam. Het bedrijf heeft vooral veel expertise in huis in het publieke segment, de wereld van het produceren van voeding voor mensen en dieren, kunststofindustrie, verpakkingen en logistiek en alles rondom transport van (soft) commodity’s.

De experts van Raetsheren brengen binnen deze vakgebieden risico’s in kaart, vertalen die naar de juiste verzekeringsoplossingen en weten daar ook nog de meest geschikte verzekeraar bij te vinden. De aanwezigheid in Rotterdam van deze bemiddelaar tussen de klant die risico’s wenst af te dekken en de verzekeraars is niet toevallig.

“Rotterdam is het hart van de (internationale) verzekeringsmarkt,” aldus Rianne Baumann, Chief Broking Officer bij Raetsheren. “Dat verklaart o.a. onze aanwezigheid tijdens het afgelopen EK en tijdens het CHIO Rotterdam,” zegt collega Imco Struiksma, Chief Commercial Officer. “Tijdens onze vastgoed & assurantiebijeenkomst op de Boulevard van het afgelopen EK, was er een gemêleerd gezelschap van verzekeraars, assurantiemakelaars en vastgoedpartijen en hun relaties. Dat gaf een bepaalde, interessante dynamiek. Daarbij is het CHIO Rotterdam een fantastisch, echt Rotterdams evenement waar je niet alleen de beste ruiters en paarden vindt maar ook de harde kern van het Rotterdamse zakenleven.”

“Leuke bijkomstigheid is ook nog dat Charley, het paard van Herman Verhagen, van Raetsheren, in het Nederlandse springteam onder Doron Kuijpers heeft deelgenomen aan het EK”.

photo credits: Nils Boeser

  • Deel dit artikel