Dressuurbeloften nemen deel aan nieuw TTC-trainingsprogramma

DSC 0662

TTC trainers Barbara Koot en Bob ten Wolde selecteerden op 16 augustus 16 dressuurbeloften voor kort trainingsprogramma met de praktijk- en theorietrainingen waaraan de geselecteerde combinaties tussen de 8 en 12 jaar op L niveau (of L startgerechtigd) in augustus en september mogen deelnemen.

Het gaat om 15 amazones en 1 ruiter te weten, Sanne van der Pols, Chayenne de Jong, Nikita Cheung, Lianne Korevaar,
Shanna Baars, Aypril Hoogstrate, Mearah Both, Chemaine Bol, Ilse de Wilde, Songul Post, Sascha Heijmans, Noa Meintsma, Iginia Meloni, Megan Bouwman, Kiki Romney en Jesper van Heijst.

In samenwerking met de KNHS en Talenten Trainings Centrum (TTC) Zuid-Holland biedt de Rotterdamsche Manege “De Jockey Club” aanstormend dressuurtalent de unieke mogelijkheid om dit korte trainingsprogramma te volgen bij de topcoaches Bob Tenwolde en Barbara Koot. Het programma bestaat uit twee dressuurtrainingen en een theorie middag. Doel is om jonge veelbelovende ruiters nog eerder te ontdekken en hen je tijdens de lessen kennis en tips mee te geven.

Het beloften programma is een uitbreiding van de talentontwikkelingsactiviteiten van het TTC Zuid-Holland dat al programma’s heeft voor dressuur- en springtalenten tussen 12 en 21 jaar. De missie van TTC Zuid-Holland is om de talenten zodanig te verbeteren, dat zij uiteindelijk doorstromen naar het Rabo Talentenplan en op Nederlandse en Europese kampioenschappen voor de jeugd gaan deelnemen en presteren. Het TTC programma op de Rotterdamsche Manège wordt ondersteund door Rotterdam Topsport en de KNHS.

  • Deel dit artikel