DHL prominent aanwezig in Kralingse Bos

EK
JP IMG 9972 CHIO2018 232 Patrik KITTEL WELL DONE DE LA ROCHE CMF SWE

Op veel sportevenementen en ook grote paardensport evenementen zoals de CHIO’s in Aken en in Rotterdam zie je de naam DHL in en rond de piste. De logistieke dienstverlener maakt naast vakinhoudelijke bijeenkomsten ook graag gebruik van sportevenementen om relaties uit te nodigen en om te netwerken en is betrokken lid van de CHIO Port Club Rotterdam, waarvoor een aantal gasten uitgenodigd zullen worden op donderdagavond om te netwerken met “vakbroeders”.

De drie EK’s die dit jaar in Rotterdam plaatsvinden zijn voor DHL een mooie uitdaging om grootser uit te pakken dan anders. De relaties van het bedrijf worden dit jaar gedurende de vier slotdagen van het evenement uitgenodigd in de loge van DHL met als doel om elkaar in een informelere setting te ontmoeten.

Daarnaast is de aanwezigheid van DHL ook zichtbaar voor alle bezoekers van de Longines FEI Europese Kampioenschappen Rotterdam 2019. Zoals elk jaar op de boarding langs de Rotterdampiste maar ook op de Boulevard waar DHL de nieuwe duurzame elektrische auto’s laat zien die het bedrijf meer en meer inzet voor binnenstedelijke distributie. “Dit evenement trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland, tenslotte zijn we een Internationaal bedrijf” zegt Piet de Kramer, Event manager bij DHL. “En de Boulevard is voor ons een mooie manier om te laten zien hoe onze diensten ook steeds duurzamer worden.”

photo credits: Jessica Pijlman

  • Deel dit artikel