Deelnemers halve finale NautaDutilh CHIO Zuid-Holland Cup bekend

Rsz s7knuff

Afgelopen weekend vond bij manege de Prinsenstad in Delft de derde en laatste kwalificatiewedstrijd voor de halve finale van de Nautah Dutilh CHIO Zuid-Holland Cup springen plaats. De wedstrijd in de klasse Z/ZZ werd gewonnen door Renee de Weert met horsemenship’s Curiosity in twee snelle foutloze ritten. Startend voor LR de Duinruiters uit Den Helder was Renee de Weert geen kandidaat voor de NautaDutilh Zuid-Holland Cup selectie. De beste combinatie uit Zuid-Holland was Bas Knijff die met Quandro en ook twee foutloze ritten derde werd.

In het klassement van de NautaDutilh Zuid-Holland Cup na 3 wedstrijden gaat Jill Agterberg aan de leiding met 28 punten, gevolgd door Bas Knijff met 24 punten en Anouk van dr Pluym met 20 punten. Op basis van de kwalificatie mogen 14 ruiters door naar de halve finale van het CHIO Rotterdam op vrijdag 20 juni a.s. De 14 halve finalisten zijn:

Jill Agterberg, Bas Knijff, Anouk van der Pluym, Denize van der Poel, Jeroen Duyvesteyn, Tamara Klop, Stephenie de Groot, Nick van der Graaf, Sabrina van Rijswijk, Ncole Poot, William Grollé, Tim Lander, Dennis Schalekamp en Jordy Duijndam.

Daarnaast heeft de organisatie wildcards toegekend aan Marijke Verdaasdonk, Danny Willems, Bobbie Klootwijk, Mitchell Sonneveld, Mischa Everse en Siebe Kramer.

Klik hier voor de uitslag in Delft en het klassement na 3 wedstrijden.

  • Deel dit artikel