Debutant Boels Rental heeft het allemaal prima voor elkaar

Boels23 06 18 CHIO 2018 dag 3 6626

Boels Rental is dit jaar voor het eerst legacy partner. Het Limburgse bedrijf was de week voorafgaand aan het CHIO Rotterdam dag in dag uit druk aan het werk om alles ruim op tijd klaar te krijgen zodat deelnemers en bezoekers kunnen genieten van toppaardensport en een fraai evenement. “We hebben de kantoren geleverd, de inrichting, meubilair, de lounges aangekleed, kortom, we hebben een dankbare bijdrage kunnen leveren aan deze lustrumeditie van het CHIO Rotterdam.”

René Rijnders is op zaterdag de gastheer voor de door Boels Rental uitgenodigde gasten. De Limburger is trots op de prille samenwerking die nu al voelt alsof beide partijen al vele jaren samenwerken. “Of het nu gaat om een receptie voor een beperkt aantal genodigden, een personeelsfeest of een internationaal evenement, Boels Party & Events biedt maatwerk oplossingen voor de tijdelijke behoefte aan evenementen artikelen, zoals table top, (design)meubilair en keukenapparatuur. Boels Rental daarentegen biedt al jaren de helpende hand aan bouw, industrie en evenementen met machines en gereedschappen die aan de zwaarste eisen voldoen en waar men zonder meer op kan vertrouwen. Dus ligt het voor de hand toen John de Vos zich namens de organisatie, via Dura Vermeer, bij ons meldde, we snel zeer geïnteresseerd waren. Voorheen waren al die faciliteiten over een stuk of tien bedrijven verdeeld. Nu hebben we alles in eigen hand, in een hand wel te verstaan. Dat is voor alle partijen prettig. Op het terrein rijden onze ‘golfkarretjes’ maar we hebben ook de toiletten geleverd, de douches voor de deelnemers, het hekwerk en de aggregaten. Tevens hebben we de ruimten aangekleed met ons meubilair en hebben we tal van kantoorunits geplaatst. Het was al met al een behoorlijk karwei en ik heb afgelopen week met eigen ogen gezien hoe hard iedereen heeft gewerkt om dit mooie en groots opgezette evenement te organiseren. Het is voor Boels Rental de eerste keer dat wij dit doen, maar we kijken al uit naar de komende twee jaar. Volgens jaar dus het EK, dan moeten er 25.000 tribuneplaatsen komen en wordt het gehele complex nog groter en professioneler aangepakt. Ook dan maken we graag deel uit van de groep bedrijven die dit allemaal mogelijk maken.”.

Rotterdamse overname

Boels Rental is landelijk een begrip aan het worden. De dameswielerploeg Boels-Dolmans Cycling team timmert natuurlijk al flink aan de weg met nationale toppers als Chantal Blaak, Anna van der Breggen en Amy Pieters om maar een paar namen te noemen. Rijnders gaat verder. “Het hoofdkantoor van Boels Rental staat in Sittard en CEO Pierre Boels is een echte sportliefhebber. Hij loopt hier in de Ratina Hospitality gezellig tussen onze klanten en maakt echt tijd voor hen vrij. Dat vindt onze naamgever belangrijk. Onze gasten komen deze zaterdag uit het hele land, van Groningen tot Limburg. Hier in de regio Rotterdam zijn we misschien nog niet zo bekend. Dat is ook een van de redenen waarom we hier graag meehelpen het CHIO Rotterdam tot een waar succes te maken. Onlangs nam Boels het Rotterdamse Abird over. Boels Rental is nu helemaal een van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machineverhuur. Het bedrijf is inmiddels in zeventien Europese landen actief en heeft ruim 400 eigen vestigingen. Bij Boels werken meer dan 3.250 medewerkers. Boels Rental bestaat al meer dan 40 jaar en groeit in 2017 met 15% naar een omzet van € 440 miljoen. Abird is meer dan 50 jaar actief in de Benelux en Duitsland. Zij zijn weer gespecialiseerd in verhuur, verkoop en onderhoud van industrieel gereedschap, lasapparatuur, hef- en hijsmiddelen en lucht-, licht- en stroomvoorziening. Door de overname van Abird, met zeven vestigingen en 127 medewerkers, bouwt Boels Rental verder aan haar positie én marktaandeel in de industrie.”

  • Deel dit artikel