De ultieme beleving van de paardensport

DSC 0600

Koolhaas Concepts startte onder de rook van Rotterdam met de verkoop van bloem- en groendecoratie en groeide uit tot het ontwikkelen van totaalconcepten voor de aankleding van evenementen. Sinds 2006 richt het familiebedrijf uit Nieuwekerk aan den IJssel zich volledig op de verhuur van meubilair en decoratie voor de inrichting van evenementen. Sinds 7 jaar voorziet Koolhaas Concepts Het CHIO Rotterdam en later ook de Grandstand van stijlvol meubilair met bijpassende verlichting en bloemdecoraties. “Zo’n geweldig evenement op zo’n bijzondere locatie vlak naast de deur is een fantastisch visitekaartje voor ons bedrijf,” aldus Dirk Jan Koolhaas, eigenaar van Koolhaas Concepts.

“En tegelijk een mooie uitdaging die weer heel anders is dan onze andere opdrachten. De paardensport heeft z’n eigen sfeer en beleving, dat robuuste en bruine van de paardensport proberen wij terug te laten komen en daarmee de ambiance laten aansluiten op wat er in de ring en op het terrein gebeurt.”

Wie tijdens het CHIO Rotterdam een van de loges of horecagelegenheden bezoekt of een event in de Grandstand bijwoont, herkent de prachtige bloemdecoraties en stijlelementen van Koolhaas Concepts. Wij vroegen ons af wat er daags na zo’n event met die bloemen gebeurt….ze zijn nog te mooi om weg te gooien. Die bloemen worden geschonken aan bejaardenhuizen die er nog een tijdje van kunnen genieten. Zo denkt Koolhaas niet alleen aan het event van vandaag maar ook aan de wereld van morgen…

  • Deel dit artikel