De gehele collectie van paardenhaarsieraad weer in Stroodorp

CHIO
85 AA1 F68 A618 4397 9 AAD F4422 EC4 AC78 1 201 a

Paardenhaarsieraad.nl is een begrip bij de paardenliefhebbers.... En gelukkig ook dit jaar weer terug in het Stroodorp van het CHIO Rotterdam met de gehele collectie handgemaakt sieraden met paardenhaar.

Al flink wat jaren is de stand van paardenhaarsieraad.nl te vinden in het Stroodorp. Je vindt er kwalitatief hoogwaardige sieraden, gemaakt van het haar van jouw paard. Unieke handgemaakte sieraden die symbool staan voor de bijzondere band tussen mens en paard of een herinnering zijn in de meest tastbare vorm die je altijd bij je kunt dragen.

De afgelopen twee jaren hebben Cathrien de Jong en Floor van Beek van paardenhaarsieraad.nl hun bestellingen vooral online moeten aannemen en verwerken. Dit jaar zijn ze gelukkig weer in het Kralingse Bos met hun collectie sieraden, geheel op maat gemaakt, van goud en zilver waarin paardenharen worden vervlochten tot een schitterend paardenhaarsieraad.

"We zijn blij om weer in Rotterdam te zijn", zegt Floor, de sieraden die wij leveren zijn een emotioneel product en als je met de klant kunt praten over de mogelijkheden, de wensen en gevoelens, komt de klant toch soms op een ander sieraad uit. Wij hebben allerlei aanvragen, van iemand met een jong paardje in de wei tot een topruiter wiens favoriete paard wordt verkocht en paarden die overlijden. We denken graag mee met de klant en maken dan iets wat voor de klant de herinnering levend houdt. Kom gerust eens kijken wat er allemaal mogelijk is!"


  • Deel dit artikel