Danielle van Mierlo alle jaren bij CHIO Zuid-Holland Cup

D5 VANMIERLO 1 van 1 6

De hippische carrière van Danielle van Mierlo is inmiddels in uitgestrekte galop terecht gekomen. De jonge amazone uit Maasland is inmiddels met Ucento opgenomen in het U25 kader en afgelopen maand werd ze opgenomen in het Rabo Talententeam 2014. Ook met Azurro komt ze inmiddels dichtbij de kaderscores.

Wist u dat de Rabobank CHIO Zuid-Holland Cup in 2007 voor Danielle van Mierlo en Ucento ooit hun 2e echte wedstrijd was? De combinatie startte toen in de M-klasse en droeg substantieel bij aan de overwinning van de Hoeve Westland Ruiters in dat jaar.

Dit jaar zien we deze combinatie tijdens het CHIO Rotterdam in de nieuwe internationale Rabo U-25 rubriek, een klasse die op veel andere grote internationale concoursen zoals in Villach en WDM München op het programma staat.

Tijdens de komende selectiewedstrijd voor de Rabobank CHIO Zuid-Holland Cup start Danielle van Mierlo wederom in het team van de Hoeve Westlandruiters. Ze start daar de jonge zelf opgeleide Dayano (Jazz x Kasparov) en is vastbesloten om met het team en coach Patrick van der Meer de hegemonie van RV Oud-Beijerland in de Rabobank CHIO Zuid-Holland Cup te doorbreken. Ook Ucento komt maandag 21 april a.s. met Danielle mee naar Rotterdam. Na de wedstrijd en voorafgaand aan de prijsuitreiking geven Danielle en haar imponerende zwarte Metall zoon een demonstratie en rijden ze een Kür op Muziek.

De toegang tot de selectiewedstrijd voor de Rabobank CHIO Zuid-Holland Cup tijdens het Paasweekend is gratis.

  • Deel dit artikel