Culinaire preview op het CHIO Rotterdam

Het terrein van de Rotterdamsche Manège maakt zich alvast op voor het jaarlijkse hoogtepunt van dé internationale paardensport, het CHIO Rotterdam. In samenwerking met Oseven, happening and food, opent pop-up restaurant Schoufour van donderdag 14 mei tot en met maandag 25 mei aanstaande haar deuren. In de Grandstand, het culinaire middelpunt van het Concours Hippique International Officiel, kan er temidden van de mooie bosrijke omgeving genoten worden van lunch en diner.
Het pop-up restaurant is de ideale gelegenheid om kennis te maken met de Grandstand in het Kralingse Bos. Gasten kunnen heerlijk genieten van pure gerechten als burgers van rund- en kalfsvlees afkomstig van runderen van het Brabantse land. Steaks van Iers Black Baldie, een kruising tussen een Hereford en Aberdeen Angus. En stevige en lichtzoete kreeft uit Nova Scotia, Canada. Tijdens het CHIO Rotterdam, van 18 t/m 21 juni a.s., zijn bepaalde gerechten van deze menukaart verkrijgbaar in Brasserie Top Gun in het Stroodorp en andere gerechten in restaurant Schoufour dat tijdens het CHIO Rotterdam weer alle dagen als restaurant geopend is.
Openingsdagen en tijden
14 mei 17.00 - 22.00 uur
15 mei 17.00 - 22.00 uur
16 mei 17.00 - 22.00 uur
22 mei 17.00 - 22.00 uur
23 mei 17.00 - 22.00 uur
24 mei 12.00 - 22.00 uur
25 mei 12.00 - 22.00 uur
Nadere informatie en de menukaart:www.restaurantschoufour.nl
Reserveringen via de website of telefonisch via 010-7516325.
Adres
Kralingseweg 120
3062 CG ROTTERDAM