CPCR kijkje in de innovatieve keuken van Alphatron

CPRC Alphatron

De CHIO Port Club Rotterdam was op bezoek bij Alphatron Marine, een wereldwijde leverancier van geïntegreerde brugsystemen die een aantal grote industriële merken vertegenwoordigt en daarnaast unieke aanvullende producten voor JRC (Japan Radio Company) ontwikkelt.

Een interessant kijkje in de innovatieve keuken voor de leden van deze business club die vooral logistiek- en havengerelateerde leden heeft. Met ondersteuning van kenniscentra in Tokyo, Rotterdam, Singapore en Houston wordt vanuit dit van origine Rotterdamse bedrijf, kwaliteit en innovatie gebracht naar gebruikers, operators en scheepswerven die de toekomst van scheeps-, land- en binnenvaartcommunicatie behoorlijk verandert.

Naast de presentatie en de rondleiding door Alphatron hoorden de leden van de CHIO Port Club Rotterdam de laatste ontwikkelingen van Jan de Mooij, algemeen directeur van het CHIO Rotterdam en een update van Fred Rozendaal over het maatschappelijke programma Werken als een Paard dat door de CPRC gesteund wordt. Verder stond een nadere kennismaking met bestuurslid Jeannette Baljeu (oud-wethouder en nu gedeputeerde bij provincie Zuid-Holand) en Albert Straatman (Managing Director van Rotterdam Port Promotion Council) op het programma. Na de sprekers was het tijd voor de rondleiding… waarbij simulatoren werden getoond, die de aanwezigen ook mochten uitproberen. Kortom een boeiende rondleiding met na afloop een afsluitende borrel.

  • Deel dit artikel