Count Companies nauw verbonden met CHIO Port Club Rotterdam

DSC1383 40 Jacintha v Kriekenhof MCAULEY Mark

Count Companies is vooral actief via de CHIO Port Club Rotterdam.

Directeur Peter Goedvolk: "Sinds ik voorzitter van de CHIO Port Club Rotterdam ben, kun je mij dagelijks vinden op het CHIO terrein. Gelukkig heb ik zowel intern als extern redelijk wat mensen kunnen enthousiasmeren.

Zakelijk heb ik al lange tijd een verbondenheid met het CHIO Rotterdam. Eerst via mijn vorige bedrijf Argos en tegenwoordig via mijn nieuwe brands COUNT en First Dutch. Het CHIO is één van de grootste sport events in Nederland en als Rotterdammer is het altijd leuk dat zoiets in Rotterdam plaats vindt. Het is duidelijk dat dit steeds meer een ‘global event’ is geworden en dat sluit naadloos aan bij de activiteiten waar ik in zat en zit. Naast deze sportieve plussen is het ook nog eens super gezellig en een netwerk event waar zijn weerga niet kent.

Het is erg positief om te concluderen dat de relatie haven en CHIO Rotterdam, die er altijd al was, de laatste jaren nog verder is geïntensiveerd. Belangrijke partners voor de haven en haar bedrijven als Dubai, China, Brazilië e.d. zijn ook ‘paarden’ landen pur sang.

We zijn erg trots dat we de relatie haven en CHIO, die altijd al zo belangrijk was, nog verder hebben kunnen intensiveren. Vanuit de CHIO Port Club Rotterdam zijn wij erin geslaagd een ambitieus ‘het hele jaar door’ programma te maken wat door onze leden en aspirant leden positief ontvangen is en uit aan het monden is in een fors groeiend leden aantal.”

  • Deel dit artikel