Commissaris van de Koning Jaap Smit pleit voor samenwerking tijdens Sociëteit Schoufour

CHIO
A35157 C1 5 C49 4 D40 B0 A3 9443 B59 F1585 1 201 a

Tijdens de laatste bijeenkomst van de Sociëteit Schoufour afgelopen week was de gastspreker niemand minder dan de Commissaris van de Koning van Zuid-Holland, Jaap Smit. Als nieuw lid van de Sociëteit Schoufour werd financieringsbedrijf Beequip verwelkomd.

Afgelopen week vond al weer de laatste bijeenkomst van Sociëteit Schoufour plaats in de Grandstand. Algemeen directeur van het CHIO Rotterdam en de Hippische Alliantie Rotterdam, Ron Voskuilen, was gastheer van een mooi gezelschap van senior executives uit het (Rotterdamse) bedrijfsleven.

Commissaris van de Koning van Zuid-Holland, Jaap Smit bleek een zeer inspirerende maar ook geanimeerde spreker. Hij stond in zijn verhaal stil bij leiderschap en prees en prikkelde de aanwezigen met zijn visie op leiderschap. Daarnaast wil de commissaris graag (nog) meer samenwerking tussen de 3 O`s in Zuid-Holland -onderwijs, ondernemers en overheid - en volgens hem kan het CHIO Rotterdam hierbij perfect de rol van verbindend platform vervullen. Daar gaan we zeker mee aan de slag.

Opnieuw mocht de Sociëteit Schoufour een nieuw lid verwelkomen. Co-founders en partners Peter Loef en Chiel Claes poseerden trots bij de naamsvermelding van Beequip in restaurant Schoufour.

Maison van den Boer zorgde weer voor een voortreffelijk diner met mooie wijnen.

  • Deel dit artikel