CHIO Zuid-Holland Cup Dressuur terug op het programma

CHIO
DV Chio2018 Esmeralda Tol Hoeve Westland ruiters Jeroen Hamelink Madelon Magermans Philip van Ommen ZHC winnaars DV 08511

Na een jaar afwezigheid vanwege de Longines FEI Europees Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para Dressuur, heeft het CHIO Rotterdam de CHIO Zuid Holland Cup Dressuur dit jaar weer op het programma staan. Deze populaire dressuur competitie bestaat uit een selectiewedstrijd tijdens het Pinksterweekend en een finale tijdens het 72ste CHIO Rotterdam.

De nieuwe CHIO directeur sportief dressuur, Patrick van der Meer, is verheugd dat de dressuurcompetitie voor teams weer terug is en hoopt dat Zuid-Hollandse verenigingen massaal inschrijven om deel te nemen aan de selectiewedstrijd voor de CHIO Zuid Holland Cup dressuur tijdens het Pinksterweekend. "De CHIO Zuid-Holland Cup is inmiddels een regionale klassieker geworden. Alle Zuid-Hollandse verenigingen leven er echt naar toe om als team te mogen rijden op het mooie terrein in het Kralingse Bos." Patrick van der Meer weet als geen ander hoe leuk en spannend het is om deel te nemen aan de CHIO Zuid-Holland Cup. Als coach van het winnende team van de Hoeve Westlandruiters mocht hij in 2018 de wisselbeker in ontvangst nemen.

Verenigingen willen deelnemen kunnen vanaf 1 april hun intentieverklaring aanleveren, de definitieve inschrijving van een team, bestaande uit M en Z of ZZ-combinaties, dient vóór 5 mei a.s. ingestuurd te zijn.

photo credits: Danielle Vink

Reglement CHIO ZH Cup 2020 dressuur

Intentieverklaring CHIO ZH Cup 2020 dressuur

Inschrijfformulier CHIO ZH Cup 2020

  • Deel dit artikel