CHIO zakelijk netwerk ook tijdens Coronacrisis waardevol voor KPMG

CHIO
0 CE07 A38 5884 48 C9 AE69 B0 B660 E30868 1 105 c

KPMG is al vele jaren als sponsor verbonden aan het CHIO Rotterdam. Allereerst omdat het een mooi Rotterdams evenement is, maar ook omdat het niet alleen die vier mooie sportdagen zijn maar vooral veel zakelijke contacten gedurende het hele jaar. Met de uitbraak van het coronavirus valt dit netwerken plotseling weg… Betekent geen CHIO in 2020 dat het CHIO Rotterdam voor KPMG nu niet interessant is? We vroegen het aan Priscilla van Vliet, Business Development manager bij KPMG.

“Zeker niet! Wij zijn niet alleen sponsor van het evenement, Han van Delden (partner KPMG) en Wesley van der Munnik (partner KPMG) zijn ook actief lid van de business clubs CHIO Port Club Rotterdam (CPCR), CHIO Vastgoed Club en Vrienden van het CHIO. Het netwerken valt nu tijdelijk weg, maar we hebben nog steeds contact. Zo hebben we voor de leden van de CPCR afgelopen week, samen met Deltalinqs, nog het webinar ‘Weerbare bedrijven in de Rotterdamse haven’georganiseerd over weerbaarheid, frauderisico’s en cyber security gerelateerd aan deze coronatijd. Wij vinden dat we juist in deze tijd de verantwoordelijkheid hebben om met bedrijven onze kennis en ervaring te delen. Wij hebben immers de expertise in huis. We organiseren daarom al sinds maart online kennissessies en op onze COVID-19-webpagina publiceren we allerlei nuttige informatie en webcasts voor ondernemingen over COVID-19, zoals de NOW-regeling, liquiditeit en herstructurering, en de impact op organisaties. Deze informatie is voor alle bedrijven en organisaties beschikbaar, niet alleen voor onze klanten. We willen graag onze bijdrage leveren om organisaties door deze crisis heen te loodsen.

Het delen van kennis is trouwens sowieso iets waarvoor we het CHIO Rotterdam graag als platform inzetten. Afgelopen jaar, tijdens de EK’s, hebben we ook samen met Deltalinqs een seminar over cyber security georganiseerd en we maken daarnaast deel uit van de kerngroep die bezig is met kennis delen over circulaire economie. De inhoud wordt steeds belangrijker en het zakelijke CHIO-netwerk kan daarin mooie verbindingen leggen. Wij zouden het ook heel fijn vinden als het CHIO Rotterdam met ons zou willen meedenken over de inbreng van young professionals. Zo zie je, er zijn heel veel thema’s waarbinnen we gedurende het hele jaar raakpunten hebben, zelfs zonder elkaar fysiek te kunnen ontmoeten.

Ten slotte zijn wij betrokken bij de maatschappelijke programma’s van het CHIO Rotterdam. Wij ondersteunen samen met de collega’s van Meijburg & Co het programma Werken als een Paard. Afgelopen jaar hebben een aantal jonge collega’s tijdens het EK hun medewerking verleend aan het speciale programma voor eenzame ouderen. Dat was een enorm succes, een prachtige dag, niet alleen voor de ouderen maar zeker ook voor de collega’s.
Zie je dat het CHIO Rotterdam veel meer is dan vier dagen paardensport?”

  • Deel dit artikel