CHIO Rotterdam neemt afscheid van algemeen directeur Jan de Mooij

Jan de Mooij

Jan de Mooij treedt, in goed onderling overleg met het bestuur, per medio oktober 2018 terug als algemeen directeur van het CHIO Rotterdam. Jan gaat zich onder meer toeleggen op zijn eigen onderneming en wil zich nog meer gaan richten op de internationale verbindingen tussen (hippische) sport en economie.

Als gevolg van het afscheid van Jan de Mooij zal de directie worden teruggebracht naar 2 personen, dit zijn Fred Rozendaal als algemeen toernooidirecteur EK’s 2019 en Ton van Egmond als financieel directeur. Het bestuur zal op zoek gaan naar een nieuwe algemeen directeur CHIO Rotterdam voor de periode vanaf 2020.

Jan de Mooij was van 2011 tot 2014 bestuurslid van het CHIO Rotterdam en verantwoordelijk voor de portefeuille commercie. Sinds oktober 2014 is hij algemeen directeur van het CHIO Rotterdam, Hippische Alliantie Rotterdam en per april 2017 tevens commercieel directeur van de drie FEI Europese Kampioenschappen, die in augustus 2019 plaatsvinden in Rotterdam. Naast de toekenning van de organisatie van de drie EK’s 2019, heeft Jan samen met het CHIO team gewerkt aan de verdere internationale ontwikkeling van het CHIO Rotterdam.

Het bestuur is Jan dankbaar voor zijn inzet en passie en wenst hem veel succes toe in zijn verdere carrière.

  • Deel dit artikel