CHIO Port Club Rotterdam groeit maar maximum is in zicht

IMG 0685

De CHIO Port Club Rotterdam telt momenteel maar liefst 34 leden en groeit stevig door. Tijdens een gezellig samenzijn in de skyboxen negen tot en met dertien in de Topgun Stand (korte zijde) bleek eens te meer dat een maximum aantal leden wellicht wenselijk is op termijn. De grote sponsorruimte puilde uit van de aanwezigen en directeur Jan de Mooij voorspelde al een ‘ledenstop’ wanneer het aantal van veertig wordt bereikt. “Dit moet wel een exclusieve club voor mensen en bedrijven uit de Rotterdamse haven blijven. Te groot is ook niet goed.”

Scheidend wethouder Adriaan Visser, met onder andere sport, mobiliteit en de haven in zijn portefeuille, ging even later in op de opmerkingen van directeur Jan de Mooij. “Het voor de sporters jammer dat al deze havenmensen hier op donderdag zijn, want de tribunes blijven wat leger omdat deze gasten hier blijven vanwege de gezelligheid.”

En inderdaad, tijdens het officiële gedeelte bleef menigeen gezellig doorkletsen en moesten de sprekers behoorlijk hun stem inzetten om de wel luisterende grote groep gasten de laatste nieuwtjes te vertellen. Zo ondertekenden het CHIO Rotterdam en wethouder Visser, namens de Rotterdam Capital Maritime of Europe een samenwerking.

  • Deel dit artikel