CHIO Port Club Rotterdam groeit en gaat op reis

CPRC sept 201714

Vandaag waren de leden van de CHIO Port Club Rotterdam in de Grandstand bijeen. Voorzitter Peter Goedvolk was enthousiast over de groei van het aantal leden van de club. In mei van dit jaar vond de kick off plaats en tijdens en na het 69ste CHIO Rotterdam hebben zich al veel haven gerelateerde bedrijven aangesloten.

Van 16 t/m 22 oktober gaat een aantal van deze leden mee met de handelsmissie 'Holland Horse meets World Business' in samenwerking met Rotterdam Partners, om te ontdekken hoe enorm groot de kansen voor de hippische sector in dit land zijn. Er worden vooral paarden uit Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten in China geïmporteerd. In 2015 investeerde China 67 miljard euro in paarden en paardensport gerelateerde zaken. De totale export van Nederlandse paarden naar het land is de afgelopen vijf jaar verdubbeld. Een enorme kans dus!

De kansen binnnen de hippische wereld kwamen overigens ook uitvoerig aan de orde in de presentatie van gastspreker Ralph Straus, commercieel directeur bij de FEI.

En last but not least was er natuurlijk volop gelegenheid om te netwerken.

Meer informatie over de handelsmissie? Neem dan contact op met Rotterdampartners

  • Deel dit artikel