CHIO Port Club Rotterdam gaat voor groei

photo by Mirjam Lems
ML CHIO Portclub 4366

Afgelopen donderdag dineerden de leden van de CHIO Port Club Rotterdam bijeen tijdens de Longines FEI Europese Kampioenschappen .

Rotterdamse bedrijven, actief binnen de maritime & offshore branche, vormen samen de CHIO Port Club Rotterdam (CPCR). Deze Legacy Partner van het CHIO Rotterdam draagt de paardensport in het algemeen en in het bijzonder het CHIO Rotterdam een warm hart toe. Dit zakelijke platvorm verbindt de haven en de stad via de paardensport maar brengt ook mensen en bedrijven samen. De 29 ledem van de CPCR ontmoeten elkaar door het jaar heen tijdens verschillende bijeenkomsten, georganiseerd door de leden. Deze bijeenkomsten sluiten aan bij verschillende haveninitiatieven in Rotterdam.

Tijdens het diner bij de Longines FEI Europese Kampioenschappen werd onder andere gesproken werd over de groei van het zakelijk netwerk,de zichtbaarheid en de komende evenementen. Er wordt samenwerking gezocht met de Rotterdam Port Promotion Council en Rotterdam Partners. Rotterdam Partners ziet zeker kansen om de CPCR te versterken in haar rol binnen de haven/stad Rotterdam en op internationaal vlak. Peter Goedvolk overhandigde namens de CPCR een cheque van € 10.000,= aan Fred Rozendaal voor het programma Werken als een Paard. Natuurlijk werden de leden ook meegenomen in de grootheid van deze Europese Kampioenschappen en werd er alvast vooruit gekeken naar 75 jaar CHIO Rotterdam in 2023!

  • Deel dit artikel