CHIO Business Clubs op bezoek bij Nederlands Fotomuseum

CHIO
Chynna Studios CHIO Fotomuseum 01391
Foto: Chynna Falandt

Gisteren ontmoetten de leden van de CHIO Business Clubs; Vrienden van het CHIO, CHIO Port Club Rotterdam en CHIO Vastgoed Club, elkaar voor het eerst dit jaar bij het Nederlands Fotomuseum op de Kop van Zuid. Met ruim 90 leden een flinke opkomst!

De leden namen een kijkje bij de tentoonstellingen in het museum en luisterden aandachtig naar de verhalen van directeur Birgit Donker en Roderick Post over de achtergronden van het fotomuseum. De foto's worden er bewaard in verschillende ruimtes met verschillende temperaturen, 4 graden, 11 graden en 18 graden Celsius, voor het behoud van de foto's. En als praktische tip: bewaar je filmrolletjes in de koelkast.

Naast alle wetenswaardigheden spraken de voorzitters van de business clubs, Pieter Baan (Vrienden van het CHIO) en Job Dura (CHIO Vastgoedclub) en CPCR-bestuurslid Roderick Post hun leden bij over de clubs en gaf CHIO directeur Ron Voskuilen een update over het komende 75ste CHIO Rotterdam. Pieter Baan mocht maar liefst vijf nieuwe Vrienden verwelkomen bij de club, FincoEnergies / GoodShipping, Grant Thornton Accountants & Adviseurs, Wright Tea the Netherlands, VinVin Wines en Ricoh Business Center Rotterdam. En traditiegetrouw werd er een lootje getrokken welke Vriend dit jaar met logo wordt afgebeeld op de vrijwilligerskleding. Die extra exposure is dit jaar voor Sørensen Advocaten.

Na het formele deel van de bijeenkomst stonden er een drankje en vullende happen klaar en kon er volop genetwerkt worden.

Dank aan het Nederlands Fotomuseum voor de gastvrijheid en aan Chynna Falandt voor de mooie foto's!


CHIO Business Clubs bij Nederlands Fotomuseum
  • Deel dit artikel