China & het Jaar van het Paard op CHIO Rotterdam 2014!

Paardenhoofd

De wereld wordt Chinezer en er is ook steeds meer interesse vanuit China in de paardensport. We zijn dan ook verheugd dat in dit Chinese jaar van het paard vandaag een ontvangst tijdens het CHIO Rotterdam plaats vindt van Stichting China Now en partner HERMON Erfgoed. De stichting wil het Nationaal Chinees Cultureel Centrum, 365ChinaNow genaamd, in het Schielandshuis in Rotterdam vestigen. Daar kan iedereen terecht voor studie, zaken, vakantie, werk en lekker eten. Tijdens het recente staatsbezoek van de Chinese president Xi Jinping aan ons land zei Jinping dat China flink bezig is van de wereld te leren, maar dat iedereen zich ook meer in China zou moeten verdiepen. De opkomst van China biedt veel kansen en deze liggen voor het grijpen!

Vandaag zijn enkele moderne Chinese bedrijven onze gast evenals een afvaardiging van de Chinese ambassade, de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven. De Chinese bedrijven Bank of China, China Southern Airlines, Huawei, China Shipping, ZPMC, CCIC en de Shanghai Construction Group zijn al actief in Nederland en in Rotterdam in het bijzonder. Een delegatie uit Beijing en Shanghai onder leiding van CCCC verkent deze dagen de Nederlandse markt voor mogelijke (vastgoed)investeringen.

China heeft Rotterdam dus allang ontdekt: maar wat weten wij nu eigenlijk van China? Door die onwetendheid laten we mogelijk kansen liggen. Profiteer mee van de ontwikkeling van China. Ontdek het China van nu! Wilt u meer weten over 365ChinaNow? Kijk dan op www.chinanow.nl

  • Deel dit artikel