China Executive Lounge groot succes

Chinezen

Op de zaterdag van het afgelopen CHIO Rotterdam vond samen met Rotterdam Partners, ACIEN en diverse business partners wederom de China Executive Lounge plaats, een ontmoeting van interessante personen.

Op het programma van de China Executive Lounge stonden keynotes van o.a. Consul Zhang van de Chinese ambassade , Mrs. Zhao Caiyan, Chairman van ACIEN & GM Bank of China. Mr. Huang van het China Commercial Representative Office gaf een aantal updates over marktontwikkelingen en business opportunities voor Chinese en Nederlandse bedrijven.

Deelnemers aan de bijeenkomst waren behalve executives van Chinese en Nederlandse bedrijven uit de regio Rotterdam ook vertegenwoordigers van de Chinese ambassade, Nederlandse politici, high-level business stakeholders maar ook belangrijke spelers in de hippische wereld. Er waren ook een aantal hoogstaande Chinese gasten in de China Executive Lounge. Al met al was het een succesvol evenement met veel netwerkmogelijkheden, en gelegengeid om ideeën uit te wisselen en mogelijke samenwerkingen te bespreken. De bijeenkomst werd afgesloten met een diner en de verrichtingen van de deelnemers aan de Grand Prix Special, die grote indruk op de aanwezigen maakte.

  • Deel dit artikel