Champagne hoort bij het CHIO Rotterdam

CHIO
SLE prijsuitreiking champagne13

Veel CHIO Rotterdam bezoekers genieten graag van een glas champagne en ook de winnaars van het CHIO maken de prijsuitreikingen met een fles champagne meestal extra spectaculair.

Tijdens de bijeenkomsten van de Vrienden van het CHIO gaat de ontvangst vaak gecombineerd met een sprankelend glas Moët &Chandon en als er sponsoren of sprekers in het zonnetje moeten worden gezet is daar een fles champagne bij.

’s Werelds grootste en bekendste champagnehuis Moët & Chandon is al meer dan 10 jaar de vaste leverancier van het CHIO Rotterdam en sinds drie jaar ook Vriend van het CHIO.

“Het CHIO Rotterdam en Moët & Chandon zijn na zoveel jaar op veel vlakken met elkaar verstrengeld”, aldus Martine Reukema van Moët Hennessy. “De meeste CHIO bezoekers zijn bekend met Moët & Chandon of onze andere merken. Sponsoren van het CHIO schenken graag een feestelijk glas voor hun bezoekers in de lounge. Jammer dat het evenement en de (Vrienden) bijeenkomsten dit jaar geen doorgang konden vinden. Toch waarderen wij zeer hoe het CHIO de sponsors en de leden van de business netwerken aangehaakt weet te houden. Voor de decembermaand heeft de organisatie iets leuks bedacht, waar wij graag onze bijdrage aan leveren.”

Vanzelfsprekend want een feestelijke drank als champagne mag in de decembermaand natuurlijk niet ontbreken. Krijgt u ook zin in een mooi glas champagne? Moët Hennessy heeft een aantal champagnes die het proeven meer dan waard zijn!

Wil je meer informatie over de champagnes, wijnen of spirits van Moët Hennessy, je kunt daarvoor rechtstreeks contact opnemen met Martine Reukema via [email protected] of telefonisch op 06-55000115.

photo credits: Susan Lentjes / Moët & Chandon

  • Deel dit artikel