Cees de Bruin erelid CHIO Rotterdam

CHIO
27008458 AFB9 4514 9 C4 B BF21 E547 F4 F6 1 201 a

Tijdens de afgelopen bestuursvergadering van het Trustfonds Hippische Alliantie Rotterdam heeft Cees de Bruin de voorzittershamer overgedragen aan zijn dochter Belle de Bruin. Tevens maakt CHIO Rotterdam voorzitter Theo de Rooij gebruik van de gelegenheid om Cees de Bruin te benoemen tot erelid van het CHIO Rotterdam.

Cees de Bruin is 12,5 jaar voorzitter van het Trustfonds Hippische Alliantie Rotterdam geweest en onder zijn voorzitterschap zijn vele maatschappelijke projecten tot bloei gekomen, denk aan CHIO zonder Hindernissen, initiatieven voor eenzame ouderen en natuurlijk het succesvolle programma Werken als een Paard voor kinderen uit diverse bevolkingsgroepen uit de Rotterdamse samenleving die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Cees de Bruin was ook de drijvende kracht achter het Indofin Kinderdorp dat voor de jeugd al jaren een hoogtepunt tijdens het CHIO Rotterdam is.

Theo de Rooij prees Cees de Bruin nadrukkelijk voor zijn grote belangstelling, betrokkenheid en steun voor de projecten van de Stichting Trustfonds Hippische Alliantie Rotterdam. "De steun van mensen zoals Cees zijn van ongelooflijke waarde voor de Rotterdamse samenleving en voor het CHIO Rotterdam. We zijn verder ontzettend blij dat we Cees niet alleen als inspirator en begunstiger maar ook als vader en 'leverancier' van een uiterst bekwame voorzitter in ons midden hebben, eerst van het CHIO Rotterdam en nu van het Trustfonds."

photo credits: Liesbeth Foppen

  • Deel dit artikel