Captains onder de indruk van 70 jaar CHIO Rotterdam

03 Jd M CHIO PRES 16 JAN 18

Afgelopen dinsdag was algemeen directeur Jan de Mooij uitgenodigd om te spreken voor de ss Rotterdam Captains Club,de businessclub vanssRotterdam, tijdens hun nieuwjaarsbijeenkomst.
Dit mooie zakelijke netwerk doet niet alleen business met elkaar en voor elkaar, ze zorgen er bovendien mede voor dat La Grande Dame behouden blijft. Ze ondersteunen als ambassadeur van het ss Rotterdam de exploitatie van het schip en haar vele publieksfuncties: het hotel, de restaurants, de congressen en evenementen, de attracties en de rondleidingen.

Het CHIO Rotterdam en de 70-jarige historie was voor veel van de aanwezigen een aangename verrassing. De omvang en het internationale karakter van het oudste topsportevenement van Rotterdam was lang niet bij alle Captains bekend. Jan de Mooij had een indrukwekkende presentatie samengesteld waarin hij de aanwezigen vanaf het begin van het CHIO (1948) via een tijdlijn meenam in de historie van het Concours Hippique International Officiel Rotterdam. Ook de toekomst werd belicht met het jubileum dit jaar en de drie Europese Kampioenschappen Paardensport (springen/dressuur en para-dressuur) die het CHIO Rotterdam en partners volgend jaar in augustus in Rotterdam organiseren. Kortom een geslaagde avond en goede start van het Captains Club jaar 2018.

  • Deel dit artikel