Business Clubs op bezoek bij Boels Rental

CHIO
72 220920 Vrienden Mirjam Lems Fotografie DSC8146

Het was de eerste keer na de afgelopen 73ste editie van het CHIO, dat de leden business clubs van het CHIO Rotterdam elkaar weer ontmoetten. Dit keer waren de Vrienden van het CHIO, de CHIO Port Club Rotterdam en de CHIO Vastgoedclub op bezoek bij Boels Rental in Bleiswijk.

Je ziet de oranje machines, tijdelijke huisvesting, enz. van Boels Rental overal, maar op Boels locatie in Bleiswijk is het wel erg oranje gekleurd. Temidden van indrukwekkende hef- en hijsmachines, hoogwerkers, stroomvoorzieningen en nog veel meer materieel was het gezellig gemaakt voor de ontvangst van de leden van de Business Clubs die zich in groten getale hadden aangemeld.

In het officiële programma natuurlijk een update van Ron Voskuilen over het CHIO Rotterdam, met terugblik op de afgelopen editie en vooruitblik naar 2023 en jubileumjaar 2024, de voorzitter van de Vrienden, Pieter Baan, en bestuurslid van de CHIO Port Club Rotterdam, Albert Straatman. Algemeen directeur van Trichis, Jan Laban, gaf een sneak preview van het komende CHIO Magazine waar momenteel keihard aan gewerkt wordt.

Het meest benieuwd waren de aanwezigen toch wel naar al het materieel dat op deze locatie te vinden is en het verhaal achter het succes van het familiebedrijf Boels. Districts manager Marco Bras vertelde daar alles over en liet ook zien hoe Boels Rental bezig is met duurzaamheid en andere actuele thema's. Goed geïnformeerd en zeker ook geïnspireerd ging de groep naar buiten voor een groepsfoto, waarvoor Vriend en fotograaf Mirjam Lems, in het bakje van een hoogwerker naar grote hoogte werd gebracht. Het resultaat mag er zijn!

Na een rondleiding over de locatie was er in de ontvangstruimte volop gelegenheid om te borrelen, te genieten van het walking dinner dat werd uitgeserveerd en last but not least .... met elkaar te netwerken. Er was immers veel te bespreken sinds het CHIO in juni van dit jaar!

Bekijk het fotoalbum van de bijeenkomst ⬇️

CHIO Business Clubs bij Boels Rental (september 2022)
  • Deel dit artikel