Business Clubs ontmoeten elkaar op grote hoogte

CHIO
230215 vrienden vd Valk Mirjam Lems DSA4149

De Vrienden van het CHIO de leden van de CHIO Port Club Rotterdam waren vandaag te gast in het prachtige fine dining restaurant op de 16e verdieping van het gloednieuwe Van der Valk Hotel Schiedam. Het was een drukbezochte bijeenkomst met een heerlijke lunch en natuurlijk een geweldig uitzicht over de gehele regio.

Voorzitter van de Vrienden van het CHIO verwelkomde het gezelschap, deelde de ambities van de Vrienden voor 2023 en dankte gastheer Peter van Hul voor zijn gastvrijheid.

Peter van Hul vertelde daarna met gepaste trots over dit gloednieuwe, duurzame hotel dat voldoet aan de BREEAM (Building Research Establishment’s Environmental Assessment Method) norm. Dit is de leidende en wereldwijd meest gebruikte beoordelingsmethode om duurzaamheidsprestaties van gebouwen te bepalen. Daarnaast is voorziet het hotel in alle comfort en luxe.

photo credits Mirjam Lems

Daarna was het woord aan de voorzitter van de CHIO Port Club Rotterdam (CPCR), Peter Goedvolk, en bestuurslid van het CHIO Rotterdam en initiatiefnemer van de CHIO Rotterdam Vastgoed Club, Job Dura. Beide heren onderschreven het belang van de business clubs voor de zakelijke wereld en het evenement, de business clubs bieden een kwalitatief netwerk van relevante bedrijven. Van oudsher is het CHIO Rotterdam een evenement waar naast de paardensport ook de zakelijke ontmoetingen van hoog niveau zijn. Gelukkig kan het CHIO ook dit jaar weer rekenen op goede belangstelling vanuit het bedrijfsleven. Voorzitter van de CPCR, Peter Goedvolk droeg tijdens de bijeenkomst het stokje over aan Jasper Nagtegaal.

photo credits Mirjam Lems

Tijdens de bijeenkomst werd het jaarlijkse lootje getrokken van een Vriend van het CHIO, waarvan het logo op de vrijwilligerskleding te zien zal zijn. Die eer gaat in 2023 naar EY Tax.

Na afloop van het officiële gedeelte werd een heerlijke lunch geserveerd en was er gelegenheid voor een rondleiding door het fraaie hotel.

Bekijk het album met alle foto's die Mirjam Lems maakte tijdens de bijeenkomst:

Vrienden & CPCR bij Van der Valk Schiedam


  • Deel dit artikel