Boels Rental levert materieel en tijdelijke behuizing CHIO Rotterdam

A923b83a c75a 4f40 9233 f5fdcbd48d8b

Boels Rental is een van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machines, gereedschappen, modulaire huisvesting en event equipment. Het bedrijf is actief in 17 Europese landen en heeft meer dan 400 vestigingen. Dit jaar is Boels Rental een van de drie nieuwe Legacy Partners van het CHIO Rotterdam. En dat is meteen goed merkbaar op het terrein in het Kralingse Bos waar tijdelijke behuizing en materieel met het herkenbare oranje Boels Rental logo overal zichtbaar is.

Pierre Boels, CEO Boels Rental: “Wij zijn er trots op dat we ons kunnen verbinden aan het CHIO Rotterdam. De samenwerking heeft zowel voor het CHIO als voor Boels Rental veel voordelen. Voor ons is het een belangrijk platform om klanten te kunnen ontvangen. Bovendien is het geweldig om met ons materieel en expertise een bijdrage te kunnen leveren aan dit unieke internationale topsportevenement.”

Bij Boels werken meer dan 3.500 medewerkers. In 2017 realiseerde Boels een omzet van 445 miljoen euro, een groei van 16% ten opzichte van het voorgaande jaar. Naast het bieden van kwalitatief onderscheidende producten voor bedrijven en particulieren ondersteunt Boels zakelijke klanten in verschillende sectoren met projectrealisatie, logistiek en materieelbeheer. Met een internationale verhuurvloot verzorgt Boels Rental opdrachten voor onder andere de bouwsector, industrie, event sector, overheden en non-profit instellingen.

  • Deel dit artikel