Boels Rental kiest voor evenementen die impact maken

CHIO
SLE prijsuitreiking Boels prize 2
Foto: Susan Lentjes

Sinds 2018 is Boels Rental als Legacy Partner betrokken bij het CHIO Rotterdam. En als we zeggen betrokken, bedoelen we ook echt betrokken! Ze zijn sponsor van het evenement met een eigen prijs en een hindernis in het parcours, actief lid van de business clubs en zorgen ook voor tijdelijke behuizing, meubilair, apparatuur, etc. van het CHIO. Niet zonder reden ontving Boels Rental tijdens het afgelopen CHIO gala de CHIO Sponsorbokaal.

We spraken met Marco Bras, als regiodirecteur verantwoordelijk voor regio West Zuid binnen Boels Rental Nederland:

"Boels is de grootste landelijke verhuurder en ons doel is om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. In deze regio is veel industrie en dat brengt dat we naast generieke verhuur ook onze specialistische kennis goed kunnen inzetten, denk aan Boels Industrial, Pump Solutions, Unit verhuur en complete bouwplaatsinrichting. We leveren graag een totaal oplossing.

En we zijn actief in de evenementen sector. Daar combineren we onze dienstverlening met een stuk sponsoring, waarbij we overigens wel selectief zijn. We kiezen voor evenementen die impact maken zoals het CHIO Rotterdam maar bijvoorbeeld ook de Dutch Grand Prix. Voor ons is dit een lange termijn samenwerking waar we graag in investeren. Immers zo'n mooi evenement als het CHIO is voor ons ook een visitekaartje! We ontvangen tijdens het evenement dagelijks in onze loge twintig gasten en organiseren we op zaterdag een familiedag voor 150 personen. We zijn er alle dagen met ons team en uiteraard ben ik er zelf ook!

Danielle Vink

Zoals ik al eerder zei, die exposure is belangrijk, maar we nemen allereerst onze verantwoordelijkheid als leverancier. We worden al vroeg in de voorbereidingen betrokken zodat alles netjes en tijdig op z'n plek staat. Daarnaast staan we altijd klaar voor extra dingen, zoals vorig jaar toen er vanwege de extreme warmte last minute extra blowers nodig waren.

De laatste jaren heeft het CHIO zich echt ontwikkeld als hèt event in de regio en nodigen we ook de relaties binnen de regio uit. Dat kost overigens geen enkele moeite, onze gasten komen graag naar het CHIO, de loges zitten zo vol! Het CHIO Rotterdam is een goed georganiseerd evenement waar je klanten goed kunt ontvangen.

Wat mij persoonlijk en wat Boels Rental betreft zetten we dit partnership nog lang door.... "

Ben Schellekens
  • Deel dit artikel