Blij met mooie evenementen in de stad

Ereronde

RTV Rijnmond is al vele jaren media partner van het CHIO Rotterdam. Dit jaar worden er zelfs nog meer mooie programma’s over en tijdens het oudste internationale paardensport evenement gemaakt dan in voorgaande jaren. Naast de dagelijkse CHIO journaals op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag worden de InterChem Kür op Muziek op zaterdagavond en de Longines Grand Prix Port of Rotterdam op zondagmiddag live uitgezonden. Verder zijn ook de radioverslaggevers op het CHIO aanwezig en komt de uitzending Rijnmond Nu van donderdag 22 juni live vanuit het Kralingse Bos.

“Wij omarmen mooie Rotterdamse evenementen,” zegt directeur Bert Klaver. “We willen zijn waar ons publiek is en het CHIO Rotterdam is net als o.a. Feyenoord, het Ahoy, de Marathon, het Luxor theater zo’n begrip in de Rotterdam, daar moeten we gewoon zijn.”

Naast de mooie sport, waar de verslaggevers mee aan de slag gaan is het CHIO Rotterdam ook een mooie netwerkgelegenheid voor de accountmanagers van RTV Rijnmond. Zij ontvangen hun relaties en leggen nieuwe contacten binnen het zakelijk netwerk van het CHIO Rotterdam.

  • Deel dit artikel