Bijzondere CHIO Bolderbank

Themakingoff bolderbank

Atelier Loeviera, bekend van o.a. ´Paarden in de Stad’ en de ArtBusiness Tour, poseerde afgelopen dinsdag 16 juni met de speciaal voor het CHIO Rotterdam ontworpen‚ ‘Bolderbank’ met op de achtergrond De Maas, de Zwaan en de Spido. Zo stond de unieke scultptuur centraal voor de stad Rotterdam.

De ArtBusinessTour is een samenwerking tussen Atelier Loeviera, bedrijven, galerieën en gerenommeerde kunstenaars. Ter promotie nemen zij deel aan unieke evenementen, waarbij de kunstenaars exposeren met origineel beschilderde sculpturen.

José Loeviera ontwierp de Bolderbanken in verschillende versies onder andere ‘Nautic’ en ‘Wining & Dining’, die op het entree terrein van het CHIO Rotterdam te zien zijn en waar al dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Op deze manier wil Loeviera kunst en functionaliteit combineren en verbinden met het bedrijfsleven. De bankjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Tijdens het CHIO beschildert Loeviera live de CHIO Bolderbank in de luxury en lifestyle stand bij het entreeterrein!

Komt u kijken?

  • Deel dit artikel