Bewuste keuze voor Rotterdamse iconen

CHIO
Image001

De verbondenheid tussen het Havenbedrijf Rotterdam en het CHIO Rotterdam gaat ver terug in de historie van het CHIO, het oudste internationale topsport evenement van de stad. En nog altijd is die verbondenheid van grote waarde voor het Havenbedrijf en het havenbedrijfsleven volgens Richard van der Eijk, director Communications & External Affairs van het Havenbedrijf.

“De haven en de stad Rotterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom willen wij als Havenbedrijf ook onze bijdrage leveren aan het leefklimaat in de stad. Het moet een fijne stad zijn om te werken en te wonen. We doen dat door ons te verbinden aan een aantal Rotterdamse iconen op gebied van sport, recreatie en cultuur. Daar is het CHIO Rotterdam er natuurlijk een van. We doen dat al een aantal jaren samen met Deltalinqs en merken dat onze relaties het evenement waarderen. Het is een mooi evenement met prachtige sport, zelfs als iemand helemaal niets met de paardensport heeft, is het een waardevol en goed georganiseerd evenement om te netwerken. We voelen ons daar op onze plek, het is een logische keuze om er te zijn.”

Het Havenbedrijf en Deltalinqs ontvingen de afgelopen jaren op het CHIO Rotterdam en tijdens de Longines FEI Europese Kampioenschappen Rotterdam 2019 vele relaties. De Rotterdamse haven was bovendien een prominent aanwezig in het springparcours van het EK Springen met een containerschip als typisch Rottterdamse hindernis. Daarnaast is het Havenbedrijf Rotterdam actief lid van de CHIO Port Club Rotterdam. Richard van der Eijk ontving namens het Havenbedrijf in november de leden van de CHIO business clubs op de Nieuwe Maze voor een rondvaart en een presentatie over de Rotterdamse haven. Ook komend jaar zijn Havenbedrijf Rotterdam en Deltalinqs weer vertegenwoordigd op het 72ste CHIO Rotterdam. Op zondag 21 juni wordt er, als het aan Richard van der Eijk ligt, weer volop genetwerkt door het havenbedrijfsleven in de loge van het Havenbedrijf en Deltalinqs.

photo credits: Ben Schellekens

  • Deel dit artikel