Betrokken hoofdsponsor gastheer Vrienden van het CHIO

46 vrienden van het chio rabobank Mirjam lems 05 10 17 DSC 4291

Vanavond kwam de business club van het CHIO Rotterdam voor het eerst sinds het afgelopen CHIO Rotterdam weer bijeen. De ondernemers werden vanavond ontvangen in het prachtige auditorium van de Rabobank Rotterdam, de hoofdsponsor van het evenement.

Directievoorzitter Leo Peeters Weem vond het een eer om de Vrienden te ontvangen en had een interessante gastspreker uitgenodigd, Erik Lentelink, manager sportontwikkeling bij NOC*NSF. Samen gaven zij inzicht in de ontwikkelingen binnen sportief Nederland, zowel binnen de breedtesport als de topsport, initiatieven als Team NL maar ook een korte terugblik op het afgelopen CHIO Rotterdam en het belang van het evenement voor de hoofdsponsor. Helder is dat sport in volle alle aspecten de belangstelling heeft van Rabobank.

Natuurlijk kwamen ook de gebruikelijke thema’s aan de orde. Voorzitter van de Vrienden van het CHIO Rotterdam, Pieter Baan, had het genoegen om maar liefst acht nieuwe Vrienden te introduceren. Met BD Lease, Eneco, Rentokil, Tevreden.nl, Van den Assem Schoenen, American International School of Rotterdam, HJ Media Groep B.V. en 
Joh. Mourik & Co. Holding B.V. heeft de business club weer een aantal interessante nieuwe bevriende bedrijven.

Ook algemeen directeur van het CHIO Rotterdam, Jan de Mooij, had veel nieuws. Hij deelde in het kort een terugblik op het afgelopen CHIO Rotterdam, het werkbezoek aan het EK in Gothenburg als voorbereiding op de EK’s die we in 2019 in Rotterdam gaan organiseren en een vooruitblik naar de 70ste editie van het CHIO Rotterdam in 2018.

Kortom een uiterst informatieve avond maar gelukkig was er ook volop gelegenheid om te netwerken en te genieten van het fraaie uitzicht en het heerlijke walking dinner dat Maison van den Boer serveerde.

  • Deel dit artikel