Band tussen CHIO Rotterdam en Rotterdamse Haven steeds sterker

DSC 8138

Deltalinqs is al jaren nauw betrokken bij het CHIO Rotterdam en het Syndicaat van de Rotterdamse Haven. Tijdens de ontvangst op donderdag zijn veel vertegenwoordigers van bedrijven die van betekenis zijn voor onze Haven te vinden in de ontvangstruimte van het Syndicaat van de Haven.

Dit jaar blijft het niet bij de ontmoeting met elkaar. Op de zondag heeft Deltalinqs met het Havenbedrijf Rotterdam een gezamenlijke ontvangst voor hun relaties, natuurlijk tijdens de Longines Grand Prix Port of Rotterdam (red. Als sinds de beginjaren van het CHIO Rotterdam de Grote Prijs van de Rotterdamse Haven).

Voorzitter Steven Lak ziet hoe de band tussen het CHIO Rotterdam en de Rotterdamse Haven steeds sterker wordt. “Het CHIO Rotterdam krijgt een steeds prominentere rol door het aantrekken van grote internationale sponsoren en het sluiten van interessante meerjarige overeenkomsten,” aldus Steven Lak. “Dat is natuurlijk heel positief voor het CHIO zelf, maar ook voor het imago van onze stad en daarmee ook het imago van onze haven.”

  • Deel dit artikel