Band met Rotterdamse haven gaat terug naar de beginjaren

22 06 2017 portclub 3001

Met de komende 70ste editie is het CHIO Rotterdam het oudste internationale topsportevenement van Rotterdam. En wie Rotterdam zegt, zegt de Rotterdamse Haven. Geen wonder dus dat de belangrijkste havenpartijen zich reeds decennia lang verbinden aan het CHIO Rotterdam.

Deltalinqs, dé ondernemersvereniging voor bedrijven in de Rotterdamse haven, en het Havenbedrijf Rotterdam zijn als partners al vele jaren nauw betrokken bij het evenement.

Jasper Nagtegaal van Deltalinqs ziet veel kansen voor de Rotterdamse havenbedrijven in de CHIO Port Club, de business club die via de sport mensen en bedrijven verbindt. “De CHIO Port Club heeft een visie en missie met bijbehorende activiteiten ontwikkeld die de aangesloten bedrijven en de sport veel kan brengen.”

Ook Corinne van Iersel van het Havenbedrijf Rotterdam gelooft in die verbinding tussen de stad en de haven. “Het Havenbedrijf is een maatschappelijkbetrokken organisatie. Door het sponsoren van cultuur, sport en recreatie willen wij de band tussen de stad en de haven verstevigen en de stad niet alleen interessant maken als vestigingsplaats voor bedrijven maar ook als een plek om te wonen.”

Het CHIO Rotterdam wordt van oudsher zeer gewaardeerd bij de relaties van Deltalinqs en het Havenbedrijf Rotterdam. Daarom zijn de hospitality bijeenkomsten tijdens het CHIO Rotterdam altijd druk bezocht.

  • Deel dit artikel