Back to Business voor de Vrienden en de CPCR

Vrienden van het CHIO ING jpeg 12 09 18 DSA3742

De leden van de business clubs van het CHIO Rotterdam, de Vrienden van het CHIO en de CHIO Port Club Rotterdam (CPCR) ontmoetten elkaar gisteren in de Delftse Poort bij gastheer ING weer de eerste keer na de zomervakantie. Een van de redenen voor een grote opkomst.

Die grote opkomst werd ook mede veroorzaakt door de fikse groei die beide business clubs momenteel doormaken. Bij de Vrienden van het CHIO Rotterdam staat de teller inmiddels op 124 leden. Voorzitter Pieter Baan mocht gisteren Luminis, de Oestercompagnie en de American International School of Rotterdam verwelkomen als nieuwe leden.
Ook CPCR voorzitter Peter Goedvolk was content met de flinke groei die het havengerelateerde netwerk in de afgelopen maanden heeft doorgemaakt en kijkt uit naar de volgende bijeenkomst in oktober van het netwerk bij het nieuwste lid en icoon van de Rotterdamse haven ECT Rotterdam.
Zowel de Vrienden van het CHIO als de CHIO Port Club Rotterdam bruisen van plannen voor de komende tijd en ook al voor de FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para-dressuur, die volgend jaar september niet alleen een enorme boost aan de hippische sport maar ook aan de Rotterdamse economie zullen geven.

En als het aan algemeen directeur van het EK 2019, Fred Rozendaal, ligt zijn er behalve sportieve en economische kansen ook nog geweldige maatschappelijke mogelijkheden voor dit hippische evenement dat groter is dan welk ooit in Rotterdam heeft plaatsgevonden. Voor de aanwezigen lichtte Rozendaal een tipje van de sluier op. Connected by Horsepower is het motto voor het EK in 2019 en geeft aan dat de organisatie het evenement wil inzetten om op alle gebieden verbindingen te leggen en verder te ontwikkelen.

Gastheer Geert van de Guchte, Regiodirecteur Grootzakelijk Zuid-West Nederland bij ING, had voor zijn gasten een mooie ontvangst georganiseerd en gaf een eerlijke update over de actuele zaken die de ING-organisatie momenteel in het nieuws brengen. Daarna ging hij het gezelschap voor naar de borrel en een heerlijke diner. Er werd nog tot laat op de avond genetwerkt.


Het was een mooie ‘back to business’ avond.

photo credits: Mirjam Lems fotografie

  • Deel dit artikel