APG Stables Trophy voor springruiters onder 25 jaar

Whats App Image 2018 06 04 at 11 37 33

De internationale springrubrieken voor ruiters onder 25 jaar zijn dit jaar nieuw op het programma van het CHIO Rotterdam. Het CHIO Rotterdam wil daarmee jonge talentvolle ruiters een platform bieden om wedstrijdervaring op het hoogste niveau op te doen en zich te presenteren aan het grote publiek. Bios-groep, een Rotterdams bedrijf gespecialiseerd in personenvervoer, heeft dit initiatief omarmd en de APG Stables Trophy aan de U-25 rubriek verbonden. Daarnaast brengt Bios-groep tijdens dit CHIO graag één van haar dochterbedrijven onder de aandacht: Trevvel.

“We hebben de prijs genoemd naar één van de oprichters achter Bios-groep, de heer Van Gelderen. We hopen dat de APG Stables Trophy zich snel ontwikkelt tot een mooi, populair en vanzelfsprekend onderdeel van het CHIO Rotterdam en daarmee prestige verwerft, net als ons bedrijf dat doet voor de stad Rotterdam,” aldus Laurens van Remortele, board member bij Trevvel.

Trevvel vervoert voor de gemeente Rotterdam burgers die niet zelfstandig gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer. Ook leerlingen en mensen die naar de dagbesteding of het werk moeten worden vervoerd. Er worden dagelijks vier tot vijf duizend passagiers naar hun bestemming in Rotterdam Rijnmond gebracht door Trevvel.

Naast de sponsoring van de U25 rubrieken ontvangt Trevvel ook relaties tijdens het CHIO Rotterdam én verzorgt het bedrijf het vervoer van groepen kinderen naar de jeugdochtend op de zondag van het CHIO Rotterdam.

Demi van Grunsven, tijdens het CHIO 22 jaar, is één van de gelukkigen die in deze nieuwe rubriek aan de start mag komen. Demi vertelt enthousiast: "Onlangs werd ik op het NK voor senioren 10e in het totaalklassement en 2e in de slotproef over 2 manches van 1.60 m. Daarna werd ik 5e in de Grote prijs van Eindhoven. Toen dacht ik doe eens gek, ik geef me op voor Rotterdam. Tot mijn grote verrassing mag ik rijden, echt super gaaf ! Rotterdam is een heel mooi concours en ik ga genieten, maar ook proberen me in de kijker te rijden en wat te leren van de vele topruiters uit de hele wereld die daar rijden. Internationale ervaring heb ik al, ik heb diverse EK's gereden bij de Junioren (o.a. zilver met het team in 2014). In 2016 werd ik ook 2e op het NK young riders”. Demi zal in Rotterdam haar toppaard de 11 jarige goedgekeurde hengst Tinka's Hope (v. Tinka's Boy) rijden. Demi: Hope is een heel goed, heel mooi paard met veel karakter en is in eigendom van Van Grunsven Jumping Stables".

deelnemers CSIU25 springen

  • Deel dit artikel