Aon kiest voor paardensport en ondernemersgeest

CHIO
Image002

Als het gaat om advies op het gebied van risico- pensioen- en gezondheidsoplossingen is Aon toonaangevend in Rotterdam en over de hele wereld. Dat risico advies gaat heel ver, bij kleine alledaagse dingen maar ook bij grote events, zoals het CHIO Rotterdam, brengen zij risico’s in kaart en zorgt Aon voor de juiste adviezen en oplossingen zodat de CHIO organisatie de juiste keuzes kan nemen. En mocht er dan toch nog iets gebeuren, dan staat Aon ook klaar om te helpen.

Aon is al vele jaren betrokken bij het CHIO Rotterdam en ook actief lid van de CHIO Assurantie Club. Het bedrijf omarmt de paardensport en de ondernemersgeest die zo kenmerkend is voor het CHIO. Veel Aon relaties delen die liefde voor de paardensport, daarom was Aon op de agelopen EK’s en edities van het CHIO Rotterdam ook altijd vertegenwoordigd met een hospitality event. Daarnaast ontving Aon tijdens de EK’s een Chinese delegatie en organiseerden ze hun ‘amazone’-event (een hippisch ladies event) en was het logo van Aon veelvuldig zichtbaar in het Rotterdam stadion.

Voor het komende CHIO Rotterdam zijn de plannen nog in de maak. Het bedrijf evalueert regelmatig alle sponsoractiviteiten en kiest dan voor initiatieven die aansluiten bij de lokale gemeenschap, relaties en MVO. Daar komt vast weer een mooi plan uit!

photo credits: Jessica Pijlman

  • Deel dit artikel