Aftrap als Legacy Partner CHIO goed bevallen

D7 Kuipers winnaar DWF 0561

Pas in april dit jaar startten er concrete gesprekken tussen John de Vos, MT-lid bij het CHIO Rotterdam, en BIOS-groep. Vanaf dat moment ging het allemaal heel snel en in juni, vlak voorafgaand aan het 65ste CHIO Rotterdam, werd de Legacy Partnership overeenkomst getekend tussen BIOS-groep en het CHIO Rotterdam. Binnen het partnership zou niet zozeer BIOS-groep zich gaan profileren, als wel haar eigen partner HR Via Care, een uitzendorganisatie die vooral in de zorgsector actief is. “Toen we eenmaal de keuze hadden gemaakt moest er dus heel wat gebeuren in korte tijd,” aldus directiesecretaris Martijn van Leeuwen. “Maar dat is gelukt! HR Via Care was goed zichtbaar in de Rotterdampiste en we hebben aan het evenement een aantal warme zakelijke contacten overgehouden.”

Ook de relaties van HR Via Care die uitgenodigd waren tijdens het evenement hebben het erg naar de zin gehad. Veel van onze klanten waren onder de indruk, ze wisten niet dat het een evenement was met deze omvang en zoveel cachet.

Als gespecialiseerde partij op gebied van personenvervoer heeft BIOS-groep met ondersteuning van HR Via Care dit jaar al flink wat diensten mogen verrichten, waaronder het vervoer van de VIP-gasten van het CHIO Rotterdam. En Van Leeuwen streeft ernaar om de personele en logistieke dienstverlening volgend jaar verder uit te bouwen: “Het CHIO is een mooie gebeurtenis en een prima podium om samen op voort te borduren!”

  • Deel dit artikel