Afgelopen CHIO geslaagd voor Alltech

Alltech paard

Alltech is een bekende naam binnen de hippische wereld. Als titelsponsor van de Alltech Wereldruiterspelen in 2010 in Kentucky en volgend jaar in Normandië heeft de hele wereld al kennis gemaakt met de specialisten op gebied van diergezondheid en –voeding.

Tijdens het afgelopen CHIO Rotterdam koos Alltech ervoor hun verhaal over de darmgezondheid van paarden op een bijzondere manier te vertellen. Met Black Beauty, het paard dat voor de gelegenheid beschilderd was met geraamte en ingewanden, maakte Alltech zichtbaar hoe de spijsvertering bij een paard in training, in rust, etc. functioneert. Het publiek keek aandachtig naar de presentaties in de ring en ook de stand trok veel bezoekers die zich graag lieten voorlichten over dit onderwerp. Dat de spijsvertering van een paard een kwetsbaar systeem is bleek voor vele bezoekers zeer interessant.

Voor Alltech was daarmee het afgelopen CHIO Rotterdam zeker geslaagd. Behalve de stand en de demonstraties voor het publiek had Marketing Coördinator Marloes Rijnhout ook een loge voor de relaties van het bedrijf gereserveerd om samen naar de dressuur te kijken. “Het CHIO Rotterdam is een mooi evenement waar je graag relaties wilt ontvangen,” aldus Marloes Rijnhout.

  • Deel dit artikel