Achter elke deur een prachtig verhaal

Vrienden

De Vrienden van het CHIO Rotterdam waren vorige maand te gast bij collega netwerk het Erasmus MC Vriendenfonds. Dit officiële steunfonds van het Erasmus MC is onlangs Vriend geworden van het CHIO Rotterdam. Volgens Development Directeur Margot Bleeker een goede beslissing: “Het CHIO Rotterdam is niet alleen een van de belangrijkste evenementen van Rotterdam, de business club Vrienden van het CHIO is ook nog eens een van de belangrijkste netwerken van de stad.”

De lezing van Professor John van Swieten voor de Vrienden over Alzheimer was een groot succes. “Het grootste compliment was wel dat de aanwezigen eindeloos vragen bleven stellen en ook na afloop van de mogelijkheid gebruik maakten om ‘zelf’ even met ‘de dokter’ te spreken,” aldus Margot Bleeker. “Het Erasmus MC heeft de fine fleur van de medische wetenschap in huis en onze artsen zijn bijzonder gedreven. Achter elke deur hier zit een prachtig verhaal en dat spreekt erg aan. Wat mij betreft organiseren we volgend jaar samen weer een mooie bijeenkomst! “

Rotterdam mag trots zijn op dit grootste academische ziekenhuis dat niet alleen nationaal maar zeker ook internationaal tot de top behoort. En de Vrienden van het CHIO Rotterdam zijn trots op zo’n interessante Vriend binnen hun gelederen. Ze komen er graag terug!

  • Deel dit artikel