A+ Awards uitgereikt tijdens de Longines FEI Europese Kampioenschappen

Photo by Jessica Pijlman
Uitreiking Equestrian awards

Alltech en de International Allience of Equestrian Journalists (IAEJ) hebben vandaag tijdens de Longines FEI Europese Kampioenschappen de A+ awards uitgereikt. Dit is een prijs waarbij creativiteit, passie en expertise binnen de journalistiek in de paardensport wordt beloond. De prijs wordt sinds 2010 uitgereikt aan talentvolle schrijvers, fotografen en verslaggevers.

De prijs voor het beste artikel gaat naar Sébastien Roullier, Frankrijk. Hij schreef het stuk “Special Dossier FEI World Equestrian Games Tryon 2018: Endurance” voor het GRANDPRIX magazine in oktober 2018. Sébastien heeft deze prijs in 2014 ook al gewonnen.

De mooiste foto, genaamd: “If you can’t beat it, enjoy it!” is van Łukasz Kowalski, Polen. Dit is een foto van een dressuurruiter die met uitgestrekte arm in de regen aan het lachen is, gepubliceerd op www.eurodressage.com op 16 juni 2018. Łukasz is de eerste Pool ooit die een A+ Award wint.

De verslaggever die beloond wordt met een A+ Award is Jenni Autry uit de U.S.A. Zij was helaas niet bij de uitreiking aanwezig maar heeft met het interview met Sam Watson op www.EventingPodcast.com, 35 september 2018 de prijs binnengehaald.

  • Deel dit artikel