72ste CHIO Rotterdam van 18 - 21 juni 2020

CHIO Rotterdam
JK Rotterdam Stadion tijdens de kur Edward Gal Werken als een paard DSC6323

Na een jaar met drie prachtige EK's in het Kralingse Bos is in 2020 het CHIO Rotterdam weer terug op de vertrouwde plek en de vertrouwde datum in juni. Van 18 t/m 21 juni 2020 vindt de 72ste editie van het oudste internationale topsportevenement van Rotterdam plaats.

Met vier dagen lang springen en dressuur op wereldniveau, waarbij we erop mogen rekenen dat de verschillende bondscoaches het evenement zullen gebruiken als laatste observatie voor hun teamsamenstelling voor de Olympische Spelen 2020 in Tokyo.

Natuurlijk staan de FEI Nations Cup springen en dressuur weer op het programma, afgewisseld met diverse andere rubrieken. Ook het Stroodorp en de hospitality is weer terug op de vertrouwde plek.

Naast een gevarieerd hippisch programma met spring- en dressuursport op internationaal topniveau, staat het CHIO Rotterdam bekend om haar aantrekkelijke programma met hippische shows, culinaire verrassingen, talrijke kwaliteitsstandhouders en muzikaal entertainment in het befaamde Stroodorp. Aan de jeugd wordt ook gedacht, voor hen is er een speciaal jeugdprogramma, het Indofin Kinderdorp met leuke activiteiten en optredens en het Scholenplan voor basisschoolkinderen uit Rotterdam. Voor het bedrijfsleven is het CHIO Rotterdam al jaren een unieke ontmoetingsplaats.

Het CHIO begroet vooraanstaande politici en de zakelijke top van Rotterdam en Nederland. Samen met het KLM Open en het ABN AMRO World Tennis Tournament behoort het CHIO Rotterdam tot de top 3 van Nederlandse hospitality events.

  • Deel dit artikel