70 jaar CHIO Rotterdam: RTV Rijnmond is erbij!

Intervieuw rtv rijnmond 5283

Natuurlijk is de regionale omroep RTV Rijnmond, als mediapartner van het CHIO Rotterdam, nauw betrokken bij de jubileumeditie van het oudste internationale topsportevenement van Rotterdam en het enige 5sterren outdoor hippische evenement van Nederland.

RTV Rijnmond is al vele jaren media partner van het CHIO Rotterdam. Dit jaar worden er weer mooie programma’s over en tijdens het oudste internationale paardensport gemaakt en is deze 70ste editie een mooie generale voor de drie Europese Kampioenschappen die volgend jaar in het Kralingse Bos plaatsvinden.

Naast presentatoren, cameramensen en geluidstechnici is ook de commerciële afdeling van 21 t/m 24 juni in de ban van het 70ste CHIO Rotterdam. Veel relaties en adverteerders van Rijnmond wacht in het Kralingse Bos een gastvrije ontvangst in de loge op het CHIO Rotterdam en beleven daar de sport van dichtbij mee.

“Het CHIO Rotterdam is een geweldig evenement en deze 70ste verjaardag maakt het sprookje in het Kralingse Bos extra bijzonder,” zegt Ib Haarsma, hoofdredacteur. “Daar gaan we onze kijkers en luisteraars van laten genieten via onze programma’s. Daarnaast zijn de zakelijke netwerkmogelijkheden van het CHIO Rotterdam geweldig. Elke dag ontvangen we onze gasten en komen we veel mensen uit het bedrijfsleven tegen. Op zo’n groot evenement in je regio moet je gewoon aanwezig zijn!”

“Wij omarmen mooie regionale evenementen,” zegt directeur Bert Klaver. “We willen zijn waar ons publiek is en het CHIO Rotterdam is net als o.a. Feyenoord, het Ahoy, de Marathon, het Luxor theater zo’n begrip in de Rotterdam, daar moeten we gewoon zijn.”

Geniet mee van de paardensport via radio, TV, online en de Social media kanalen

Woensdag 20 juni

10 minuten ‘magazine’ op TV, op www.rijnmond.nl en de app

Donderdag 21 juni

Radio: Rijnmond Nu 16:00 uur tot 19:00 uur

8 minuten ‘magazine’ op TV, op www.rijnmond.nl en de app

Vrijdag 22 juni

12 minuten ‘magazine’ op TV, op www.rijnmond.nl en de app

Zaterdag 23 juni

TV: 10 minuten TV-samenvatting van GP (van vrijdag)

TV: live Kür op Muziek 19:30 uur – 22:00 uur

Zondag 24 juni

Radio: 14:00 uur – 18:00 uur landenwedstrijd

TV: 12 minuten samenvatting landenwedstrijd

Dagelijks online en Social media

Naast bovengenoemde uitzendingen is er online dagelijkse berichtgeving en zal er via Social media vooral veel snackable video-content te zien zijn.

Facebook: @RTVRijnmond Twitter: @RTV_Rijnmond

Radio en TV: De frequentie op de kabel kan per gemeente verschillen. Meer informatie is te verkrijgen bij uw gemeenten of plaatselijke kabelbedrijf.

Download de app en blijf op de hoogte van al het regionale nieuws!

  • Deel dit artikel